MENIU

Un ieşean a sunat la 112 şi a anunţat că dintr-un pumn şi-a ucis un amic. Ce se întâmplase, de fapt

Un ieşean a sunat la 112 şi a anunţat că dintr-un pumn şi-a ucis un amic. Ce se întâmplase, de fapt

Un tânăr din Iaşi şi-a ucis prietenul, iar după tragedie a sunat la 112 şi a anunţat ce a făcut. Bărbatul şi-a ucis amicul cu mai multe lovituri şi a încercat într-un fel sau altul să conducă anchetatorii pe un drum greşit. Nu prea i-a reuşit planul şi a fost deja reţinut, iar în curând va fi judecat pentru omor.

Câteva lovituri de pumn i-au fost fatale unui bărbat din Iaşi. Nenorocirea s-a produs în comună Tomeşti, în weekend. De la ce a plecat totul nu prea se ştie, însă cert este că două familii au fost distruse. Marin Radu, un bărbat în vârstă de 25 de ani, tată a doi copii l-a ucis pe Petru Ciocănaş, un bărbat în vârstă de 32 de ani, la rândul său tată pentru patru copii.

Lumea din comună vorbeşte despre această întâmplare şi pune totul pe baza consumului de alcool. Cei doi ar fi chefuit în urmă cu o seară de producerea tragediei şi ar fi avut un conflict verbal. Marin nu s-a calmat, iar în momentul în care l-a văzut pe Petru pe drum s-ar fi năpustit asupra lui. Asta ar fi varianta cea mai plauzibilă, însă, nu este susţinută şi de Marin.

Din sursele spuse reporterilor BUNĂ ZIUA IAŞI, acesta ar fi povestit că decedatul ar fi pătruns în curtea să, iar el s-ar fi apărat. Câteva urme găsite de anchetatori în drum i-au cam contrazis afirmaţiile.

"Eu am auzit că au stat la un grătar în urmă cu o zi. Apoi l-a omorât. Nu ştiu ce a fost între ei. Nu erau cunoscuţi că nu ştiu ca răi prin sat. Erau doi oameni normali", a spus un localnic.

După ce şi-a descărcat nervii, Marin Radu a realizat că tocmai devenise un criminal. Atunci a sunat la numărul unic de urgenţe 112 şi a anunţat isprava pe care o făcuse. În scurt timp, în comună Tomeşti au ajuns poliţiştii şi criminaliştii care au deschis o anchetă. Trupul neînsufleţit a fost preluat şi transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iaşi pentru necropsie, iar oamenii legii au deschis un dosar penal. Două familii au fost distruse şi şase copii au rămas fără taţi.

Mai multe articole despre:
Iaşi crimă reţinut omor