MENIU

Un ieșean a ajuns "vedetă" TikTok. Și-a abandonat familia și imită zeci de animale. S-a autoproclamat "vaca" interlopului Corduneanu

Trendul viral al oamenilor de condiție modestă care se umilesc în fel și chip, pe TikTok, pentru a aduna like-uri, continuă să facă victime. Un ieșean de 37 de ani și-a părăsit familia numeroasă, care se zbate în sărăcie, după ce a deveni "vedetă" prin faptul că se dă în spectacol în locuri publice, imitând diverse animale. Din păcate, astfel de reprezentații sunt încurajate chiar de reacția publicului, care redistribuie filmările și de distrează copios pe seama unor persoane cu diverse probleme comportamentale.

Ionel Stănescu are 37 de ani și provine dintr-o familie numeroasă, din mediul rural. Bărbatul și-a părăsit însă apropiații după ce a devenit un soi de "vedetă" TikTok, mai ales prin autobuzele din Iași, imitând sunetele a zeci de animale.

Imaginile video au strâns mii de vizualizări și zeci de aprecieri și comentarii pe platformele de socializare.

Printre "admiratorii" lui Ionel s-ar află Tzancă Uraganu și Adrian Corduneanu, chiar Ionel lăudându-se că este "vaca" temutul interlop.

Trendul NPC, noua nebunie pe Tik Tok. Cum se umilesc oamenii pentru cadouri virtuale

Un alt număr preferat al lui Ionel este să facă exerciții fizice în tramvai, potrivit BZI.

Mai multe articole despre:
ionel stanescu vaca lui Corduneanu tiktok