MENIU

Un hoț plasat sub arest la domiciliu a fost dat afară din casă de soacră. Ce s-a întâmplat cu ginerele ghinonist

Un tânăr de 33 de ani s-a văzut nevoit să se întoarcă în închisoare, în ciuda faptului că avocatul său obținuse un mandat de arest la domiciliu. Motivul a fost refuzul soacrei de a-l primi înapoi în casă.

Individul devenise o adevărată amenințare pentru comercianții din zona Frosinone, Italia. Niciun magazin sau centru comercial din zonă nu reușise să scape de „vizitele” tânărului.

La 32 de ani, acesta fura tot ce-i pica în mână, de la feliatoare furate dintr-o pizzerie până la o cutie de bere dintr-un supermarket. Practic, atunci când ieșea din casă, se servea cu tot ce găsea în jur, fără să plătească.

Cu toate acestea, norocul său avea să se termine . Seria de furturi repetate împotriva numeroși comercianți a determinat poliția să inițieze o anchetă. Datorită sistemelor de supraveghere instalate în zona în care au avut loc furturile, anchetatorii au reușit să-l identifice pe hoț, scrie Știri Diaspora. După ce a fost identificat, s-au descoperit numeroase furturi în care individul acționa singur, iar acesta a fost în cele din urmă închis după gratii.

Avocatul său, Antonio Ceccani, a reușit să obțină un mandat de arest la domiciliu pentru clientul său.

Cu toate acestea, singura persoană care ar fi putut să-l găzduiască era soacra lui, în a cărei casă locuia împreună cu partenerul său. Bărbatul a încercat să își testeze norocul și, însoțit de carabinieri, s-a prezentat la casa femeii. Cu toate acestea, imediat ce l-a văzut, soacra i-a spus ferm că nu are nicio intenție să-l primească acasă până când nu își ispășește pedeapsa.

La acel moment, forțele legii au fost nevoite să-l însoțească pe tânărul de 33 de ani înapoi la închisoare, unde își va executa întreaga pedeapsă.

Mai multe articole despre:
hot arest la domiciliu soacra inchisoare