MENIU

Un hoț mai puțin obișnuit: intra în insituții și fura hainele din cuier. Cine este făptașul

Hoț reținut de polițiști

Un hoț mai puțin obișnuit. Vorbim despre un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Negrești, județul Vaslui, care intra în insituții și fura hainele din cuier. Polițiștii au reușit să-i dea de urmă, relatează realitateadevaslui.net.  

Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Negrești au identificat și documentat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 19 ani, din Negrești, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 1 noiembrie 2021, la ora 20:00, tânărul ar fi pătruns prin efracție în interiorul unei instituții din Negrești, de unde ar fi sustras articole vestimentare.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 625 de lei. Acesta a fost recuperat în proporție de 40%.

În cursul zilei de ieri, 9 noiembrie, în baza probatoriului administrat, polițiștii au decis reținerea tânărului de 19 de ani, măsura fiind valabilă pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.