MENIU

Un fost militar din Argeș, oprit în ultima clipă să-și pună ștreangul de gât

Foto ilustrativ

Un fost miliar din Pitești a fost salvat în ultima clipă de la sinucidere prin spânzurare. Bărbatul s-a dus într-o casă părăsită pentru a-și duce de îndeplinire planul, dar a fost zărit de o altă personaă, care a sunat la 112.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, s-a dus într-o casă părăsită din cartierul piteștean Trivale și a vrut să se spânzure. Un cetățean care l-a văzut intrând cu sfoara în mână a sunat la Poliția Locală Pitești și a anunțat. Bărbatul a fost convins să renunțe la gestul său de o patrulă a Poliției Locale, potrivit Curierul Zilei.

„La ora 08.00, la dispeceratul Poliției Locale s-a primit un apel telefonic în care se anunța că, la casa părăsită din Trivale, așa cum este ea cunoscută, un individ de sex masculin are o tentativă de suicid. Imediat,în zona mai sus amintită, a intervenit un echipaj de la Biroul Ordine Publică, găsind persoana chiar când agăța o sfoară de grinda casei respective. Polițiștii locali au comunicat cu el, acesta renunțând la gestul extrem. După ce a fost legitimat, s-a stabilit că persoana se numește D.S. din Pitești și , după spusele sale,a fost cadru militar și s-a săturat de viața pe care o trăiește, având ceva probleme și cu copilul, acesta fiind într-un centru de plasament. D.S. a fost preluat de Secția nr 3 de Poliție pentru continuarea cercetărilor”, a transmis purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Mai multe articole despre:
militar arges spanzurat sinucidere