MENIU

Un edil, în război cu medicii: "Dacă nu l-a operat că nu a avut la el 1000 de lei, voi..."

Primarul din Lupeni, Hunedoara i-a avertizat pe medicii din cadrul spitalului că dacă mai condiţionează actul medical va sesiza toate comisiile de disciplină. "Dacă nu l-a operat că nu a avut la el 1000 de lei, voi face o anchetă foarte serioasă şi voi anunţa inclusiv Ministerul Sănătăţii", a declarat edilul Lucian Resmeriţă.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă, le-a declarat război medicilor care cer şpagă în spitale. "Am în spital tarife. Dacă mai aud orice sesizare referitoare la bani sau la neseriozitatea medicului, o să fac în aşa fel încât să îi bag în toate comisiile de disciplină pe care le voi avea la dispoziţie, inclusiv voi cere o comisie ministerială", a spus edilul, citat de servuspress.ro

Acesta a mai spus că există unii medici care le spun pacienţilor că la spital nu au aparatură şi îi cheamă în privat. "Nu este posibil ca noi să avem aparatură şi să nu dorim să o facem funcţională", a spus acesta.

"Am dezbătut împreună cu cadrele medicale și conducerea Spitalului Municipal Lupeni problemele ridicate de cetățeni în cadrul consultării publice. Primăria va aloca fonduri pentru remedierea problemelor sesizate, în perioada următoare vor fi reabilitate și amenajate un număr de 14 grupuri sanitare, vor fi finalizate lucrările de amenajare a unor noi cabinete medicale si va fi pusă în funcțiune aparatura nouă cu care este dotat spitalul. În cadrul Spitalului Municipal Lupeni se vor putea efectua fișele medicale pentru obținerea permisului de conducere", a scris primarul pe contul de Facebook.

Mai multe articole despre:
medici şpagă şpagă medici primar lupeni