MENIU

Un cuplu de orădeni a găsit un portmoneu cu 5.500 de euro! Este incredibil ce au făcut cu banii

Un cuplu de tineri orădeni, care au găsit un portofel cu 3.600 de euro și 8.600 de lei, l-au predat la Poliție, declarând că și-ar dori ca și alți oameni, puși într-o situație similară, să procedeze asemenea lor.

Potrivit unui comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bihor, tinerii, de 23 de ani și de 25 de ani, din municipiul Oradea, au găsit portmoneul căzut pe carosabil, duminică seara, pe o stradă din Oradea. În portmoneu se aflau pe lângă sumele de bani (aproape 5.500 de euro), actele de identitate și cardurile bancare ale proprietarei, scrie Agerpres.

Astfel, polițiștii au găsit-o cu ușurință pe proprietară, o femeie dintr-o comună bihoreană.

"Cei doi soți orădeni, care consideră gestul ca fiind unul de normalitate, au declarat că și-ar dori ca și alți oameni, puși într-o situație similară, să procedeze asemenea lor, certificând astfel că tinerețea și maturitatea nu sunt legate atât de ani, cât de sufletul omului, educație și bun simț", a declarat, în comunicat, subcomisar Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliției Bihor.

Gestul celor doi tineri nu este singular. La sfârșitul lunii ianuarie, un student orădean de 19 ani, a predat la Poliție un portmoneu cu 3.300 euro și aproximativ 700 lei, pe care îl găsise într-un centru comercial.

"În ultima perioadă, polițiștii bihoreni au întâlnit tot mai des gesturi de altruism, generozitate și moralitate, atitudini etice, dar firești, ale semenilor noștri, care nu fac decât să ne întărească convingerea că majoritatea cetățenilor acestui județ pot fi fi oricând exemple de integritate", a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Mai multe articole despre:
bani portofel