MENIU

Un cunoscut cântăreț a fost BĂTUT într-o secție de poliție din Cluj! Mărturie ȘOCANTĂ: "M-au umflat fără niciun motiv"- FOTO&VIDEO

Descoperire terifiantă, în jud. Harghita: soț și soție, găsiți împușcați în casă

Acuzații grave la adresa polițiștilor din Cluj. Un trapper român de origine nigeriană, cunoscut pe rețelele de socializare, susține că a fost bătut în fața Secției 4 de Poliție din Cluj-Napoca, dar și înauntru. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar din sediul poliției a ieșit cu mai multe semne de violență pe față. Prietenii lui au surprins momentul în care acesta este lovit, iar de la secție a ajuns la spital. 

"Uitați ce mi-au făcut gaborii de la Secția 4 Cluj Napoca. Mai exact șeful de la Secția 4 Poliție. M-au umflat fără niciun motiv. Stăteam jos, au venit, m-au umflat" - sunt acuzațiile pe care tânărul cunoscut în mediul online le face la adresa polițiștilor din Cluj.

@mob5billion

SECTIA 4 MANASTUR CLUJ NAPOCA!

♬ original sound - mob5billion

Prietenii lui au surprins imaginile din tufișuri cu momentul în care trapperul este lovit cu pumnul de un bărbat ce nu poartă uniforma de poliție. Însă, pe rețelele de socializare, tot mai mulți oameni susțin că tânărul i-ar fi provocat pe polițiști și ar fi devenit agresiv, momente care nu au fost surprinse de camere.

Acesta este agentul care l-ar fi lovit pe tânărul de 19 ani. Trapperul susține că a fost lovit afară, dar și în secție de agentul care nu era îmbrăcat în uniformă.

                                                      Captură foto: Știri de Cluj

Michael Emeka Rosenfeld este cunoscut pe rețelele de socializare sub numele de „Mobtrap”. Acesta are 19 ani și este un rapper român, originar din Nigeria.