MENIU

Un copil a făcut toxiinfecție alimentară după ce a mâncat un sandwich cu varză stricată și muște, la școală - VIDEO

Sandwich cu varza stricata

Situație halucinantă la o școală din Mehedinți. Ceea ce trebuia să fie o masă sănătoasă pentru elevii unei școli din județ, este de fapt un focar de infecție. După ce în luna decembrie în programul „Masa Caldă” aceștia au primit sandvișuri cu cartofi prăjiți și bulion, acum copiii primesc sandvișuri cu varză stricată și insecte. 

 

Imagini șocante publicate de tatăl elevului în mediul online, cu sandwichul stricat. Acesta spune că fiul său s-a ales cu o toxiinfecție alimentară după ce a consumat produsele.

Părintele spune că a anunțat și conducerea școlii, însă telefonul i-a fost închis în nas.

"L-am văzut schimbat la față, era galben, posomorât, mi-a zis că îi e rău, a mâncat și la școală și a adus și pentru cățel. Când l-am desfăcut am descoperit că musculițe moarte.

Am luat tratament de la farmacie, scutire, și vineri trebuie să merg să-l consulte.

Am sunat directorul școlii, am început să-i dau detalii, a zis că a făcut sesizare, am zis că fac și eu reclamație moment în care mi-a închis telefonul", mărturisește tatăl elevului.

Inspectorul școlar vine însă cu explicații halucinante. Spune că sandvișul a fost lăsat intenționat să se strice pentru a fi fotografiat și pus pe internet.

Mai multe articole despre:
Sandwich cu varza stricata elev mehedinti