MENIU

Un celebru pilot de raliuri, vedetă pe Youtube, a murit într-un accident de snowmobil. Avea doar 55 de ani - fanii sunt în stare de șoc

Ken Block/ Foto: Profimedia

Pilotul profesionist de raliuri Ken Block, care a devenit o senzație pe internet cu cascadoriile sale îndrăznețe la volan, a murit la vârsta de 55 de ani în urma unui accident de snowmobil, relatează The Guardian.

 
„Ken a fost un vizionar, un pionier și o icoană. Și, cel mai important, un tată și un soț. Ne va fi incredibil de dor de el”, se mai arată în postarea citată.

Din informațiile existente, accidentul în urma căruia a survenit decesul a avut loc în comitatul Wasatch din Utah. Biroul local al șerifului a declarat că Block se deplasa pe o pantă abruptă când snowmobilul s-a răsturnat și a aterizat peste el.

„A fost declarat decedat la fața locului din cauza rănilor suferite în accident”, mai arată sursa citată, menționând că acesta călătorea într-un grup, dar era singur când s-a produs accidentul.

După ce și-a început cariera în raliuri în 2005, Block a fost desemnat debutantul anului în Campionatul Rally America. El a concurat în Campionatul Mondial de Raliuri și a câștigat mai multe medalii de rallycross la X Games.

În 2016 a apărut într-un episod al emisiunii Top Gear, conducând prin Londra împreună cu actorul și gazda Matt LeBlanc.

Mai multe articole despre:
deces pilot raliuri youtube ken block