MENIU

Un bebeluș de 14 zile a murit după ce a fost sărutat de părinți

Un bebeluș de doar două săptămâni a murit, după ce a contractat virusul herpes simplex transmis printr-un simplu sărut din partea părinților săi.

Potrivit medicilor, fetița a contractat virusul herpes simplex și imediat a fost pusă în comă indusă. După doar câteva zile, părinții au fost obligați să o deconecteze de la aparate, medicii nemiputând face nimic pentru bebeluș, scrie Metro.co.uk.

Incidentul a avut loc în Yorkshire, Marea Britanie.

Părinții, Kelly Ineson și logodnicul său Thomas Cummins au decis să povestească public despre tragedia prin care au trecut pentru a-i avertiza și pe ceilalți asupra pericolelor pe care le reprezintă un simplu gest de tandrețe și iubire față de nou-născuți, așa cum este sărutul.

„Când am primit vestea, nu ne-a venit să credem. Am fost foarte atenți, ne-am spălat pe mâini, nu am lăsat persoanele străine să o atingă pe fetiță. Nicio clipă nu mi-am imaginat că un simplu sărut ne-ar putea răpi ființa cea mai dragă. Îi avertizez și pe ceilalți părinți să aibă grijă, nu aș vrea să treacă prin aceeași tragedie”, a declarat mama Kiarei.

Mai multe articole despre:
părinţi bebeluş herpes