MENIU

Un bărbat și-a ÎNJUNGHIAT soția, apoi și-a dat foc și s-a spânzurat - Detalii care pot afecta emoțional

Un bărbat și-a ÎNJUNGHIAT soția, apoi și-a dat foc și s-a spânzurat - Detalii care pot afecta emoțional

Un caz șocant a avut loc în județul Iași, acolo unde un bărbat și-a înjunghiat soția, apoi s-a sinucis. Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional!

După ce a lăsat femeia în stare gravă, bărbatul de 63 de ani și-a dat foc, apoi s-a spânzurat. Femeia de 48 de ani a fugit disperată în stradă și a căzut la pământ din cauza rănilor. Acum este internată în spital. Criminaliștii fac cercetări la fața locului. 

Scenele de groază au avut loc în satul Valea Adâncă din comuna Miroslava. În urma unui conflict spontan, bărbatul de 63 de ani și-a înjunghiat de mai multe ori soția în vârstă de 48 de ani în zona spatelui și a gâtului. Speriată și cu dureri cumplite, femeia a strigat disperată după ajutor. Câțiva vecini au auzit și au sunat imediat la 112.

„La vreo 10 minute am auzit-o pe doamnă: „ajutor, ajutati-mă” și când am ajuns eu aici mașina poliției a apărut”, a spus un martor.

Femeia a căzut la pământ, iar bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor.

„Am văzut-o jos. Ea făcea servici, el era pensionar”, a spus un vecin.

Agresorul a fost găsit spânzurat și incendiat. Femeia a ajuns în stare gravă la spital și a fost intubată.

„Un bărbat de 63 de ani a fost găsit în stop cardio-respir, post spânzurare și autoincendiere, s-a declarat decesul. Femeia este stabilizată, se administrează sânge. Sunt multiple plăgi înjunghiate atât la gât cât și torace anterior și posterior”, a spus Diana Cimpoeșu, șefa UPU Iași.

Femeia va rămâne internată pentru câteva săptămâni, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili clar ce s-a întâmplat. 

Mai multe articole despre:
barbat sotie injunghiat foc spanzurat