MENIU

Un bărbat și-a înjunghiat foștii șefii pentru că l-au dat afară: aceștia au fost internați la ATI cu răni grave

Agresor

Un caz șocant a avut loc în Botoșani. Doi frați care dețin o firmă au ajuns la spital după ce au fost înjunghiați de un fost angajat. Aceștia au decis să dea afară bărbatul după ce ar fi lipsit mai mult timp de la muncă. Rănile provocate au fost atât de grave încât ambii bărbați trebuie să stea cel puțin 3 săptămâni în spital pentru recuperare. 

Totul a început după ce agresorul de 44 de ani, care este și vecinul celor doi șefi, a lipsit mai mult timp de la muncă. Cei doi patroni au decis să îl dea afară. Mai mult, individul îi acuză pe cei doi bărbați că nu l-au plătit pentru un serviciu mai vechi.

Bărbatul nu a mai stat la discuții. A scos briceagul și i-a înjunghiat pe cei doi de mai multe ori, după care a fugit și a ascuns arma în curtea sa. După audieri, agresorul le-a mărturisit totul polițiștilor.

"Bărbatul, de 44 de ani, se afla în drumul public, din localitatea Vorniceni. Pe fondul unor discuții în contradictoriu cu doi consăteni, de 42 și 37 de ani, i-ar fi lovit pe aceștia, cu un cuțit, provocându-le leziuni fizice ce necesită pentru vindecare, peste 20 de zile de îngrijiri medicale”, a afirmat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Cei doi patroni au rămas internați la Terapie intensivă cu răni grave, iar agresorul a fost arestat preventiv.

Bărbatul este acum cercetat penal pentru vătămare corporală și lovire sau alte violențe.