MENIU

Un bărbat s-a aruncat în lac. În timp ce înota, a simţit că ceva îi atinge piciorul: Am un nou copil

Un bărbat de 32 de ani din Colorado, Angelo Mondragon, este tatăl a trei copii însă, în inima sa, el consideră că are patru copii. Acest sentiment se datorează unei experienţe aproape miraculoase trăite de acesta în Lacul Windsor din SUA.

Angelo Mondragon înota în lac pentru prima oară atunci când a simţit că ceva îi atinge picioarele, pe sub apă. Nu era o senzaţie la care s-ar fi aşteptat, aşa că acesta a încercat să descopere ce l-a atins, scrie CBS Denver. Bărbatul a văzut atunci un picior mic în apă şi acela a fost momentul crucial: "I-am văzut picioruşele şi, exact în momentul acela, a devenit copilul meu. Am intrat în apă şi am scos-o la suprafaţă, aşa cum aş face cu oricare dintre copiii mei", îşi aminteşte acesta.

Era vorba despre o fetiţă de trei ani, Sitlali Hernandez, care era inconştientă şi "deja albastră" şi care, în acea zi, a avut de două ori noroc: întâi că Mondragon a descoperit-o şi scos-o din apă, iar apoi pentru că pe marginea lacului se aflau două asistente, în timpul liber, care au readus-o la viaţă. Bărbatul spune că o priveşte pe micuţă acum ca şi cum ar fi parte din familia sa.

Fetiţa a fost dusă la spital şi, a doua zi, a primit vizita celui care a salvat-o.

Mai multe articole despre:
angelo mondragon sitlali hernandez lacul windsor