MENIU

Un bărbat din Botoșani a fost împușcat după ce a amenințat polițiștii cu o drujbă și a aruncat în autospecială cu toporul

Politia

Un bărbat din Botoșani, care se certa cu concubina sa, a aruncat cu un topor în mașina de poliție și i-a spart geamul lateral.

După ce la fața locului au ajuns mai multe forțe de ordine, bărbatul a amenințat cu o drujbă, moment în care polițiștii au tras mai multe focuri de armă în aer și înspre bărbat. Acesta ar fi fost rănit la nivelul picioarelor și a fost transportat la spital.

"IPJ Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că un bărbat provoacă scandal la domiciliul fostei concubine.
În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, bărbatul s-a manifestat agresiv și a aruncat cu un topor în direcția autospecialei de poliție, provocându-i distrugeri (geam lateral spart).
 
S-a solicitat sprijin, la fața locului a ajuns și o patrulă mixtă polițist-jandarm.
Întrucât bărbatul a continuat să se manifeste agresiv și i-a amenințat pe polițiști cu o drujbă în funcțiune, lucrătorii MAI au executat mai multe focuri cu armamentul din dotare, în plan vertical și în direcția agresorului, rănindu-l la membrele inferioare.
Ulterior, cel în cauză a fost imobilizat, urmând a fi transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În timpul intervenției unul dintre polițiști a fost lovit în zona membrelor inferioare de o piatră pe care agresorul a aruncat-o în direcția acestuia", se arată în comunicatul oficial.

Mai multe articole despre:
botosani