MENIU

Un bărbat din Argeș l-a ucis pe amantul soției într-un moment de furie - A sosit mai devreme de la muncă și i-a surprins împreună

Crima pasională

Crimă oribilă în județul Argeș. Un bărbat l-a ucis pe amantul soției după ce i-a surprins pe cei doi împreună.

Gelozia l-a împins la crimă pe un bărbat din Argeș. Omul l-a ucis în bătaie pe amantul soției sale, după ce a sosit mai devreme acasă și i-a surprins împreună. 

Orbit de gelozie si furie, soțul înșelat l-a scos din casă pe amant, în lovituri de pumni și de picioare. Acesta a fugit în grădină, însă agresorul l-a ajuns din urmă. L-a lovit până când barbatul a decedat. O vecină a auzit scandalul și a sunat imediat la 112. Polițiștii l-au reținut pe sotul inselat, care riscă până la 20 de ani de închisoare. Soția acestuia a fost chemată și ea la sediul poliției pentru audieri. 

S-a întâmplat în comuna argeşeană Cetăţeni. Crima a fost descoperită abia în această dimineaţă, când poliţiştii din Câmpulung au fost sesizaţi că într-o grădină de la marginea localităţii a fost găsit un bărbat mort. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că pe trupul neînsufleţit al omului, înclusiv pe faţă, erau urme violenţă.   Ulterior s-a stabilit că bărbatul are 40 de ani şi este din comuna vecină, Malu cu Flori, judeţul Dâmboviţa.

Mai multe articole despre:
arges gelozie crima