MENIU

Un bărbat din Argeş a fost omorât pentru că a cerut linişte în faţa porţii lui

Un bărbat din Argeş a plătit cu viaţa pentru că a îndrăznit să le facă observaţie unor tineri care făceau gălăgie în faţa porţii lui şi riscau să îi trezească nepoţii. Unul dintre petrecăreţi l-a bătut şi l-a abandonat în stradă mai mult mort decât viu. Bărbatul şi-a dat ultima suflare ieri la spital, după patru zile de la scandal.

Gheorghe Tănase avea 47 de ani şi locuia în comuna argeşeană Recea. Era imaginea bunicului ideal. Din puţinii bani câştigaţi le făcea toate poftele celor doi nepoţi, o fată de patru ani şi un băiat de şase. Duminică dimineaţa somnul copiilor a fost întrerupt de mai mulţi petrecăreţi care se întorceau de la discoteca din localitate.

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spitalul din Costeşti unde şi-a ţinut nepoata de mână până când a intrat în comă. Ieri inima lui a încetat să bată. Agresorul este un tânăr de doar 24 de ani care, deşi este acuzat că a omorât un om, se află încă în libertate. Părinţii tânărului vin însă cu o altă variantă.

Suspectul este căsătorit şi peste două luni va deveni tată. Până atunci însă el ar putea să ajungă după gratii. Este cercetat acum pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Mai multe articole despre:
Argeş omorât bărbat