MENIU

Un bărbat din Alba a postat pe TikTok că este în căutarea unei soții. A primit la schimb o bătaie

Un bărbat din județul Alba a fost tâlhărit de către un cuplu, după ce s-a postat pe rețeaua Tik-Tok, anunțând că își caută prietenă sau soție, informează Realitatea de Alba. 

În actul de sesizare s-a reţinut, în fapt că agresorii aveau o relaţie de concubinaj şi locuiau împreună, în satul Ciugudu de Jos. În cursul lunii decembrie, femeia a vizionat o postare pe TIK – TOK, în care apărea un bărbat, etalând o sumă mare de bani şi în care transmitea mesajul că își caută prietenă sau nevastă. Imediat, femeia a căutat profilul bărbatului pe reţeaua de socializare Facebook şi i-a trimis o cerere de prietenie, cerere care a fost acceptată.

Cei doi au început să poarte conversații prin intermediul aplicației de mesagerie Facebook și telefonic, femeia mințindu-l că nu are nicio relație, sens în care au stabilit să se întâlnească pe raza municipiului Aiud. Ca atare, cei doi s-au întâlnit în dimineața zilei de 27 decembrie 2022, în jurul 09.30, într-o benzinărie.

Femeia, însoțită de concubinul ei, care cunoștea faptul că inculpata purta conversații cu bărbatul respectiv și intenționa să facă rost de bani de la aceasta, s-au deplasat împreună, cu un taxi, de la domiciliu, în localitatea Aiud. Ajunși în Aiud, cei doi s-au deplasat înspre benzinărie, concubinul rămânând în urma femeii.

După ce s-au întâlnit, bărbatul de pe TikTok și femeia s-au deplasat la o cafenea și ulterior, la o bijuterie, de unde i-a cumpărat un inel, astfel că femeia a observat faptul că acesta avea asupra lui o sumă mare de bani. În tot acest timp, concubinul îi urmărea şi coresponda prin mesaje cu femeia.

În continuare, femeia i-a propus persoanei vătămate să se deplaseze în parcul din Aiud, unde s-au așezat pe o bancă și au început să povestească. La un moment dat, femeia i-a solicitat bărbatului de pe TikTok să-i dea jumătate din banii pe care îi avea asupra lui, lucru cu care acesta nu a fost de acord.

În acele împrejurări, femeia i-a smuls bărbatului mai multe bancnote, în sumă totală de 6335 lei, refuzând să i le restituie, la solicitarea expresă a acesteia din urmă. Bărbatul a încercat să recupereze suma de bani, dar femeia s-a opus şi a început să o îmbrâncească şi să o împingă, utilizând acte de violenţă.

La scurt timp, după numai câteva secunde, concubinul, care supraveghea zona, a ajuns lângă cei doi, a tras de geaca bărbatului şi i-a smuls telefonul din mână, după care s-a deplasat amenințător înspre aceasta, determinându-l să părăsească locul de unde se aflau şi să se deplaseze către sediul Poliţiei Municipiului Aiud.

Cei doi amorezi, au fost trimiși în judecată pentru tâlhărie calificată.

Mai multe articole despre:
TikTok inselaciune sotie politie talharie