MENIU

Un bărbat de 56 de ani a fost, reţinut după ce şi-a omorât mama în bătaie. Telefonul care l-a convins să se predea poliției: cu cine a vorbit

Un bărbat de 56 de ani a fost, reţinut după ce şi-a omorât mama în bătaie/ Foto: Inquam Photos

Un bărbat de 56 de ani, din judeţul Gorj, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce şi-a omorât mama în bătaie. El s-a predat poliţiştilor la îndemnului fiului său, căruia i-a povestit cumplita faptă.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au anunţat, miercuri, că un bărbat de 56 de ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, relatează News.ro. 

Femeia care a pretins că și-a ucis un fiu, pentru a-l acoperi pe alt fiu care a comis crima, a fost eliberată

”În fapt s-a reţinut că în ziua de 18.05.2024, suspectul E.V. a agresat fizic pe mama sa, în vârstă de 81 de ani, în locuinţa acesteia din comuna Crasna, sat Aninişul din Vale, judeţul Gorj, producându-i leziuni care au condus la decesul acesteia. Din concluziile preliminare întocmite de Serviciul de Medicină Legală Gorj, rezultă că victima prezintă multiple echimoze şi escoriaţii faciale, umăr drept şi braţe, antebraţe, coate, mâini, torace anterior, coapsă stânga, ambii genunchi şi gambe, care s-au putut produce prin lovirea repetată cu corp dur, cădere şi compriare cu degetele şi pot data din 18.05.2024, iar cele faciale şi toracice pot să fie în legătură de cauzalitate cu decesul acesteia”, au transmis procurorii.

Tânărul din Sibiu care și-a ucis iubita a fost internat la psihiatrie! Prietenii rup tăcerea: Nu ni s-a părut normal să-l țina așa de puțin

Potrivit sursei citate, bărbatul a luat legătură cu fiul său, care se află în altă ţară şi i-a povestit ceea ce făcusem, iar acesta l-a îndemnat să se predea poliţiei. 
 
Ulterior, bărbatul de 56 de ani a sunat la 112, marţi după amiază, şi a anunţat ceea ce a făcut. El a fost reţinut pentru 24 de ore.

Răsturnare de situație șocantă după o crimă sângeroasă din Bihor. Ce a ascuns femeia care și-a asumat uciderea propriului fiu?