MENIU

Un bărbat dat dispărut a ales să-și pună capăt zilelor în munți! Trupul neînsuflețit, găsit de salvamontiști în apropierea unui drum forestier

Medicină legală - imagine de arhivă

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, dat dispărut de familie, a fost găsit decedat, marți seara, în munți. Din primele informații, este vorba despre o sinucidere. Cei care au făcut sinistra descoperire au fost chiar salvamontiștii din Azuga care au participat la operațiunile de căutare. Tot salvatorii sunt cei care au coborât de pe munte trupul neînsuflețit al bărbatului, relatează realitateadeprahova.net.

Un caz de dispariție s-a transformat într-o tragedie. Un bărbat a mers în munți și și-a pus capăt zilelor. S-a întâmplat în zona Azuga, trupul neînsuflețit fiind găsit, după ore de căutări, în apropierea unui drum forestier.

“La data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Azuga au fost sesizați de către o femeie despre faptul că tatăl său, în vârstă de 53 de ani a plecat voluntar de la domiciliu, în dimineața aceleiași zile, fără a ști direcția de deplasare.

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate de către polițiști, a fost identificat traseul pe care bărbatul în cauză l-ar fi urmat, până în zona drumului forestier Valea Azugii”, au precizat, la solicitarea Telegrama, reprezentanții IJP Prahova.

O echipă operativă formată din polițiști, jandarmi, pompieri și salvamontiști prahoveni au participat la căutări. Li s-au alăturat și apropiați ai persoanei dispărute.

Din nefericire, bărbatul a fost găsit spânzurat, într-o zonă împădurită, menționează sursa citată.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Mai multe articole despre:
sinucidere munti azuga disparitie