MENIU

Un bărbat cazat la un hotel în Predeal a intrat cu forţa în altă cameră şi a ameninţat câţiva copii

Un bărbat care era cazat la o unitate hotelieră din Predeal a fost reţinut de poliţişti, după ce a pătruns, prin forţarea uşii, într-una dintre camerele de hotel şi i-a ameninţat cu un briceag pe copiii care ocupau încăperea.

Poliţiştii din staţiune au fost sesizaţi sâmbătă, la ora 00.30, cu privire la caz şi s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au identificat un bărbat în vârstă de 39 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care forţase uşa camerei în care se aflau mai mulţi elevi cazaţi la hotel şi i-a ameninţat cu acte de violenţă, în timp ce ţinea în mână un briceag.

„La ieșirea din cameră, bărbatul a adresat amenințări și unui cadru didactic, în grija căruia se aflau elevii, ce se deplasase pe culoar în urma zgomotului produs de forțarea ușii”, a explicat, astăzi, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu.

În urma incidentului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IJP Braşov, iar cercetările continuă pentru violare de domiciliu și amenințare, într-un dosar penal instrumentat sub supravegherea procurorului de caz.

sursa

Mai multe articole despre:
Prahova hotel Predeal briceag