MENIU

Vâlcea: Autoritățile, puse pe jar de un bărbat care s-a urcat pe o macara și amenința că se sinucide

Un barbat ameninta ca se sinucide

Un bărbat s-a urcat în această dimineaţă pe o macara, în Râmnicu Vâlcea şi ameninţă că se sinucide. Totuși, întreagă scenă nu a durat decât două ore, pompierii reușind să-l coboare pe bărbat cu ajutorul unei platforme, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

UPDATE 09:20

Bărbatul care amenința că se aruncă de pe o macara, în Râmnicu Vâlcea, a renunțat la gândurile sinucigașe și a fost dat jos de către pompieri. 

”A fost coborât de către colegii mei, cu ajutorul unei platforme. Nu a spus absolut nimic, a fost preluat. L-a preluat poliția si ambulanța”, a declarat pentru Realitatea.NET, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Totodată, reprezentantul ISU nu a putut să ne precizeze dacă omul se afla în stare de ebrietate sau sub influența unor alte substanțe.

Potrivit Agerpres, el şi-ar fi motivat gestul prin intenţia de a-i atrage atenţia unei fete, prietena sa.

"Negociatorul nostru ne-a spus, în urma discuţiilor cu bărbatul urcat pe macara, că acesta ar fi vrut să-i atragă atenţia prietenei", a mai spus reprezentantul ISU Vâlcea.

Macaraua pe care s-a urcat bărbatul are o înălțime de 20-25 de metri. 

------------------------

Panică, în această dimineață în Râmnicu Vâlcea. Un bărbat s-a urcat pe o macara și amenință că se sinucide. Pompierii și poliția încearcă să-l convingă să coboare.

Din primele informaţii, macaraua se află într-un şantier din centrul oraşului, unde se construieşte un parc. Deocamdată nu se cunoaşte motivul pentru care bărbatul recurge la un asemenea gest.

Mai multe articole despre:
macara sinucidere