MENIU

Împușcături lângă București: Un bărbat a tras cu un pistol la locul de muncă, după o ceartă între colegi. Polițiștii l-au identificat și l-au prins

Incident armat în Voluntari! Un bărbat a scos un pistol cu bile și a început să tragă după ce s-a certat cu colegii de muncă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Poliţiştii din Ilfov au anunțat că bărbatul a fost prins. 

"La data de 15 septembrie, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale, un angajat a folosit un pistol şi a tras în interiorul respectivei societăţi comerciale. La faţa locului s-au deplasat, imediat, poliţiştii oraşului Voluntari împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase", informează biroul de presă al IPJ Ilfov.

După incident, bărbatul în cauză, în vârstă de 42 de ani, a părăsit curtea societăţii cu un autoturism, dar a fost prins câteva ore mai târziu. Acum va fi cercetat penal pentru ameninţare, uz de armă neletală şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

 

Mai multe articole despre:
ilfov