MENIU

Un bărbat a supraviețuit după ce s-a răsturnat cu mașina, dar a fost lovit mortal de autoturismul care venea din spate

Sursa foto: ISU Harghita

O tragedie a avut loc în Harghita! Un bărbat care se răsturnase cu maşina în afara carosabilului pe DN 12, în zona localităţii Cozmeni, a fost accidentat mortal de un alt autoturism.

„Un bărbat 41 de ani, din judeţul Covasna, în timp ce conducea un autoturism (...) în localitatea Cozmeni din direcţia Tuşnad către Miercurea Ciuc, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. 

După producerea evenimentului, conducătorul auto a ieşit din vehicul, moment în care a fost acroşat de un alt autoturism, condus de un bărbat de 49 de ani, din localitatea Tuşnad, care a intrat în coliziune cu autoturismul răsturnat", se arată într-un comunicat al IPJ Harghita, remis, miercuri, presei.

Victima, în vârstă de 41 de ani, a suferit mai multe răni şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind declarat decesul, mai arată sursa citată.

Şoferul celui de-al doilea autoturism a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

În acest caz, poliţiştii au făcut dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor continua pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările care au dus la producerea accidentului. 

Mai multe articole despre:
accident harghita victima masina rasturnata