MENIU

Caz cutremurător: Un bărbat a stropit cu benzină o femeie și i-a dat FOC! Victima a ajuns la spital

Un bărbat a stropit cu benzină o femeie și i-a dat foc

Un bărbat de 49 de ani este cercetat de polițiștii și procurorii din Caraș-Severin după ce, luni, ar fi stropit o femeie cu benzină, iar apoi i-ar fi dat foc.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, fapta a avut loc în satul Verendin, comuna Luncaviţa, incidentul fiind anunţat Poliţiei din staţiunea Băile Herculane.

“Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului stabilind faptul că, luni dimineaţă, un bărbat de 49 de ani din Verendin ar fi incendiat-o pe femeia de 57 de ani, pe o stradă din localitate, aceasta fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi transportată la spital. Bărbatul a fost identificat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări şi dispunerea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Caraş-Severin.

Poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, au întocmit acte premergătoare în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor şi continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri în conformitate cu Codul de procedură penală.

Mai multe articole despre:
caras severin