MENIU

Un bărbat a murit după ce ambulanța nu a reușită să ajungă la el! Caz revoltător în Teleorman: comercianții, nevoiți să vândă pe jos din cuza primarului

AMbulanță

Caz șocant în județul Teleorman. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce Ambulanța nu a putut ajunge la el pentru că strada era blocată de comercianți care își vindeau marfa pe asfalt. Totul după ce, primarul de la PSD a pus monopol pe singura piața privată din oraș și a dat producătorii afară, susțin localnicii.

Sute de localnici isi cumpara mancarea de pe jos, asta deoarece zeci de comercianti isi vand marfa direct pe jos, sau altii de pe lazi. Fiecare de pe ceapuca. Totul la dispozitiile primarului, spun oamenii. 

Asta desi langa se afla o piata privata care respecta toate avizele ISU, insa aceasta piata este goala deoarece chiria este mult prea scumpa - 17 lei/zi. 

Primarul i-a indemnat pe oameni sa vina si sa vanda pe jos, cu doar 5 lei, insa nu au parte de nicio facilitate: stau in frig, nu au bai, iar oamenii sunt nevoiti sa cumpere de pe jos.

Saptamna trecuta, unui comerciant i s-a facut rau. Ambulanta a fost chemata insa nu a putut ajunge la om din cauza faptului ca strada era blocata de marfa vanduta de oameni, iar ace om a murit.

Oamenii spun ca primarul le-a spus ca strazile de aici sunt ale lui si ca face ce vrea. 

Chair in aceasta dimineata, o reprezentata a primariei taia chitanta de 5 lei. Practic, banii se duc la primarie.