MENIU

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tramvai, în Capitală

Foto cu caracter ilustrativ / Inquam Photos / Octav Ganea

Un accident cumplit a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, în sectorul 3 al Capitalei. Un bărbat de 67 de ani a murit după ce a fost lovit de un tramvai care abia plecase din depou

Vatmanul a fost identificat abia după ce toate tramvaiele care merg pe acea linie au fost controlate de polițiști.

Conducătorul tramvaiului a fost testat cu etilotestul  iar rezultatul a fost negativ, dar este cercetat pentru omor din culpă.

Polițiștii și criminaliștii au cercetat locul și roţile. Pe cele de la mijlocul autotrenului au găsit urme de sânge și o bucată din corpul victimei.

Accident între un autobuz şi două autoturisme, în Arad

Un autobuz şi două autoturisme au fost implicate, luni dimineaţă, într-un accident produs în Zona Industrială a municipiului Arad. O femeie a fost rănită şi transportată la spital.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, în toate cele trei mijloace de transport se aflau doar şoferii

„Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu: o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD TIM. În urma accidentului a rezultat o victimă (conducătoarea auto dintr-un autoturism), conştientă cooperantă, neîncarcerată. Victima a fost transportată la spital de către echipajul SMURD TIM pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare", a transmis ISU Arad.

Pompierii arădeni au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Poliţiştii fac cercetări pentru a clarifica împrejurările în care s-a produs coliziunea.

 

 

Mai multe articole despre:
accident tramvai bucuresti