MENIU

Un bărbat a murit după ce a băut o sticlă întreagă de alcool în doar 2 minute - VIDEO

Sursa foto: Pixabay

Caz șocant în Africa de Sud. Un tânăr a murit într-un bar după ce a băut o sticlă de alcool în două minute. 

Bărbatul se afla în local alături de prietenii săi cu care a pus un pariu pe suma de 12 euro. Cel care termina în cel mai scurt timp băutura urma să câștige premiul.

Tânărul a reușit să termine sticla în mai puțin de două minute, însă imediat i s-a făcut rău, a căzut la pământ și a fost transportat la spital unde a murit.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Limpopo, Brig Motlafela Mojapelo, a declarat că incidentul a avut loc într-un magazin de băuturi alcoolice din satul Mashamba, unde a fost organizat un concurs pentru a vedea cine poate bea cel mai repede o sticlă întreagă de Jägermeister.

Sud-africanul participase la un concurs de băutură în Limpopo, când a consumat băutura care are un conținut de alcool de 35%.

În imaginile filmate se vede cum acesta golește sticla de alcool în fața prietenilor care îl încurajează să bea mai repede.

Bărbatul se afla în local alături de prietenii săi cu care a pus un pariu pe suma de 12 euro. Cel care termina în cel mai scurt timp băutura urma să câștige premiul. Tânărul a reușit să termine sticla în mai puțin de două minute, însă imediat i s-a făcut rău, a căzut la pământ și a fost transportat la spital unde a murit. Purtătorul de cuvânt al poliției din Limpopo, Brig Motlafela Mojapelo, a declarat că incidentul a avut loc într-un magazin de băuturi alcoolice din satul Mashamba, unde a fost organizat un concurs pentru a vedea cine poate bea cel mai repede o sticlă întreagă de Jägermeister. Sud-africanul participase la un concurs de băutură în Limpopo, când a consumat băutura care are un conținut de alcool de 35%. În imaginile filmate se vede cum acesta golește sticla de alcool în fața prietenilor care îl încurajează să bea mai repede. Polițiștii au deschis o anchetă.

Polițiștii au deschis o anchetă. 

Mai multe articole despre:
barbat mort alcool africa