MENIU

Un bărbat a furat 17.000 de lei după ce a amenințat-o pe angajata unui cazino cu un pistol ... de jucărie! Jaf ca în filme la Timișoara

Pistol - imagine cu notă sugestivă

Caz șocant în Timișoara. Angajata unui cazinou a fost amenințată de un individ cu un pistol de jucărie și a plecat cu aproape 17.000 de lei. Potrivit oamenilor legii, bărbatul și-a pus o cagulă pe cap, s-a „înarmat” și a dat năvală în cazinou. Individul i-a spus angajatei că o va împușca în cazul în care nu îl va lăsa să plece cu banii.

Jaf ca în filme la Timișoara! Nu vorbim însă despre un scenariu desprins dintr-un film de acțiune, ci mai degrabă despre unul desprins dintr-o comedie, asta deoarece hoțul a amenințat-o pe angajata unu casino din Timișoara cu un pistol ... de jucărie. 

Întrucât nu știa că arma nu este reală, femeia a tras o sperietura zdravănă. Hoțul a reușit astfel să sustragă suma de 17.000 de lei și să se facă nevăzut.

Imaginile cu acesta au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Polițiștii au intrat pe fir și în urma anlizării imaginilor și luării amprentelor de la locul producerii incidentului au reușit să îl identifice pe făptaș. 

Bărbatul a fost prins, iar în prezent se află în arest preventiv pentru 30 de zile. 

Suma de bani furată a fost recuperată, anunță poliția.