MENIU

Doua bancomate au fost aruncate in aer, la Arad si in Timis. Hotii au reusit sa fure banii

Un nou caz in care un bancomat este spart de hoti cu ajutorul explozibilului. Un ATM din Arad a fost aruncat in aer si hotii au reusit sa fure banii. Nu e prima oara cand se intampla asta la Arad. Un caz asemanator a avut loc si in Timis, tot noaptea trecuta.

Polițiștii sunt la fața locului chiar în aceste momente pentru a face cercetări, scrie realitateadearad.net.

Structura de rezistenta a cladirii va fi verificata de experti pentru a vedea daca exista vreun pericol.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „în această noapte, în jurul orei 03:20, I.P.J. Arad a fost sesizat despre faptul că bancomatul unei agenții bancare de pe Calea Timisorii ar fi fost distrus prin explozie, din interiorul acestuia reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote”.

„La fața locului, s-a deplasat de îndată echipa complexă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale si ai Serviciului Criminalistic, constatând că două persoane necunoscute, cu fețele acoperite au pulverizat cu ajutorul unui spray, vopsea pe camerele de supraveghere, la fața locului fiind observat un autoturism de teren de culoare închisă.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Acesta este cel de-al 4lea furt asupra bacomantelor care are loc în ultimul an la Arad. Hoții au fost prinși doar într-un singur caz.

Caz similar si in judetul Timis unde hotii au folosit explozibil pentru a distruge un alt bancomat. Si in acest caz ei ar fi reusit sa plece cu casetele de bani.

Mai multe articole despre: