MENIU

Un băieţel de 4 ani i-a scris această scrisoare de dragoste unei fetiţe: să mâncăm brânză împreună!

Probabil că toate ideile pe care le-aţi avut atunci când aţi încercat să cereţi o întâlnire cuiva vor păli în faţa celei care-i aparţine lui Bennet, în vârstă de 4 ani. El a invitat-o pe fetiţa visurilor sale pentru a-i arăta un act de magie şi câţiva roboţi bătăuşi.

Scrisoarea lui Bennet a fost postată de mama sa pe Reddit săptămâna trecută şi a fost citită şi postată pe site-urile de socializare din întreaga lume (sursa).

Baily,

Vrei, te rog, să vii la mine acasă? Hai să ne jucăm împreună. Cred că eşti drăguţă ca un cal sau o gărgăriţă. Nu sunt sigur care dintre ele. Ar trebui să vii la mine să mâncăm brânză împreună. Te iubesc şi am pierut un dinte aseară. Cred că mi-ar plăcea să fac o scamatorie pentru tine şi apoi să mă priveşti cum mă bat cu roboţii.

Cu dragoste,

Bennet

Mama băieţelului îndrăgostit, Jennifer, a declarat pentru Buzzfeed că doar a transcris ceea ce i-a dictat Bennet şi nu a intervenit deloc asupra textului direct şi onest al acestuia. Băieţelul a fost diagnosticat cu cancer la vârsta de doar 6 luni şi în prezent, după multe şedinţe de chemoterapie, se pregăteşte pentru ultimul său control pentru că tratamentul a avut succes.

 

Mai multe articole despre:
băieţel fetiţă scrisoare de dragoste