MENIU

Un avion cu 150 de oameni la bord, ce a decolat din România, a luat FOC pe aeroportul din Dortmund

Sursa foto: videonews24 Germania

Un avion ce aparţine companiei WizzAir a fost pe cale să producă un dezastru pe aeroportul din Dortmund. 

UPDATE ora 18:55: Oficialii WizzAir au reacţionat în urma incindentului de la Dortmund. Vă prezentăm comunicatul companiei:

"Zborul Wizz Air de astazi, 26 septembrie, W6 3361 Cluj Napoca – Dortmund a fost intampinat de bridaga de pompieri a aeroportului dupa o aterizare in conditii normale si dupa ce aeronava a rulat pe pista pana la poarta de debarcare, in momentul in care echipajul a detectat o posibila supraincalzire a sistemului hidraulic de langa roti. Dupa aceasta masura preventiva, aeronava a fost inspectata de ingineri si a primit aprobarea pentru zbor. Zborul de intoarcere, Dortmund – Cluj a decolat la 15 :50 ora Germaniei. Wizz Air isi cere scuze pasagerilor afectati dar prioritatea noastra ramane siguranta".

===============================================================================

Aeronava ce a decolat din România a ajuns în Germania vineri, la ora 13:30, dar, la aterizare, s-au petrecut clipe îngrozitoare. Pneurile trenului de aterizare au luat foc, iar cei 150 de oameni aflaţi la bord s-au speriat îngrozitor. Autospecialele pompierilor au intervenit de urgenţă. Pericolul a fost îndepărat, iar pasagerii şi membrii echipajului au scăpat teferi şi nevătămaţi.

Avionul a intrat pe mâna unor tehnicieni, care verifică din ce cauze s-a produs incendiul de la baza aparatului de zbor.

Sebastian Scheske, purtătorul de cuvânt al aeroportului, a afirmat că restul zborurilor efectuate acolo nu au fost afectate.

Mai multe articole despre:
aeroport avion