MENIU

Un astrolog face previziuni sumbre despre România în 2018: "Gaura neagră trece peste..."

2017 este aproape de a se termina și toată lumea se întreabă ce li se pregătește în perioada care vine, dacă 2018 va aduce bucurii, reuşite și binecuvântări! Astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre cum va arăta România în anul ce vine.

Astrologul Daniela Simulescu a declarat la REALITATEA TV că anul ce vine nu pare să fie de bun augur pentru ţara noastră. "Gaura neagră trece peste ascendentul României. Ne întoarcem ca personalitate, ca atitudine, chiar şi românii plecaţi se uită cum suntem percepuţi. Ne ducem spre trecut, spre atitudini greşite", a declarat Daniela Simulescu, care a precizat că deşi au fost nişte schimbări nu s-au concretizat. 

Astrologul a mai spus că anul în care se va sărbători şi Centenarul Marii Uniri nu este deloc ceea ce ar fi trebuit să fie. "Ne ducem foarte mult în trecut, s-ar putea să fie sărbătorit ca în anii 80", a spus Daniela Simulescu, care a precizat că anul 2019 pare să fie unul mai bun. "Sunt nişte tranzite importante în casa României, pe partea de justiţie", a spus astrologul.