MENIU

Un artist de hip hop român a murit, la 26 de ani, în urma unui accident. Prietenii cred că e o crimă

Mihuţ Nan avea 26 de ani

Mihuţ Nan, cunoscut sub numele de scenă drept Nanu, artist hip-hop şi MC talentat, a murit în condiţii suspecte, fiind găsit cu capul zdrobit, pe calea ferată.

Nanu, unul dintre cei mai apreciaţi artişti de hip-hop din România, se îndrepta spre Braşov miercuri noapte, când avea să-şi găsească sfârşitul. Potrivit primelor informaţii, tânărul se afla în tren atunci când, în urma unei altercaţii, ar fi fost aruncat din mers şi abandonat pe şina de cale ferată. În jurul orei 23.00, un bărbat a apelat numărul de urgenţă şi a semnalat prezenţa unui cadavru în gară.

Joi, la câteva ore de la anunţul şocant, un coleg de breaslă a mărturisit pentru Spynews.ro, că artistul ar fi fost omorât cu sânge rece, chiar înainte să ajungă la destinaţie, acolo unde îl aştepta un alt prieten. "Se îndrepta spre Braşov, din Miercurea Ciuc. Mergea la nişte prieteni acolo. Poliţiştii nu au putut să dea mai multe informaţii, decât că a fost găsit lângă şina de tren, plin de julituri şi cu o gaură în cap. Nici măcar gaură în cap nu au putut detalia. Poate să fie gaură de glonţ, lovitură cauzatoare de moarte, poate fi cauzată şi de căzătura din tren. Sinuciderea iese din discuţie pentru că nu aşa arată un om care s-a aruncat în faţa trenului. El avea urme de violenţe. Cel mai probabil el s-a altercat cu cineva şi a fost aruncat din tren. Ori l-a împins, ori s-a bătut cu mai mulţi şi l-au împins", a mărturisit Arssură, colegul şi prietenul bun al lui Mihuţ Nan.

Originar din Topliţa, Nanu a avut mai multe colaborări apreciate, cu Cedry2k şi Arssura şi alte nume importante din hip-hop-ul românesc. A lăsat în urmă un copil de un an şi cinci luni şi o soţie îngenuncheată de durere.