MENIU

Un an de la uciderea poliţistului Sorin Vezeteu, pe peronul gării din Suceava. Mărturisiri dureroase

Vineri, 20 iulie, s-a împlinit un an de când polițistul Sorin Vezeteu a fost ucis cu sălbăticie de un tânăr de 23 de ani pe peronul Gării Burdujeni, din municipiul Suceava. 

Astazi, în jurul orei 12.30, membrii familiei dar și zeci de polițiști l-au comemorat. Aceștia au aprins lumânări în memoria polițistului ucis. Preotul militar, Ovidiu Iacob, a ținut o slujbă pe peronul Gării Burdujeni, unde a fost improvizat un mic altar. Rudele, dar și mai mulți colegi ai polițistului erau nemulțumiți că, de un an de zile de când Sorin Vezeteu a murit în timpul serviciului, nu s-a schimbat nimic în ceea ce privește siguranța polițiștilor.

Mătușa acestuia, Brândușa Andriu, ofițer în rezervă, a vrut să transmită un mesaj ministrului de interne, Carmen Dan, “Simt nevoia să las un mesaj pentru doamna ministru. Mă interesează ce s-a făcut într-un an de zile de la moartea nepoțelului meu drag pentru Poliția Română?… Dacă pălăria care vi s-a atribuit este prea mare pentru dumneavoastră oferiți-o altcuiva care poate să facă ceva pentru Poliția Româna…”, a fost mesajul transmis de Brândușa Andriu.

La slujba de comemorare a fost prezent și polițistul, Bogdan Bănică  (vicepreședinte Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS). Acesta a fost unul dintre criminaliștii care a făcut cercetări în noaptea crimei, la fața locului

 Continuarea pe realitateadesuceava.net

Mai multe articole despre:
măsuri anunţ poliţist ucis Sorin Vezeteu