MENIU

Un alt autobuz Otokar a rămas în drum! Turcii s-au chinuit 4 ore să-l repare, dar a fost tractat

Încă un autobuz Otokar recent cumpărat de Primăria Capitalei a rămas în drum. Defecțiunea s-a produs pe linia 336, vineri, iar autobuzul nu a mai putut pleca din stație.

Autobuzul Otokar de pe linia 336 a rămas pe loc vineri, în jurul orei 16. O echipă de service din Turcia a adus piese, chiar şi o pedală de acceleraţie, dar nu a putut să-l repare, arată Digi24, astfel că autobuzul aflat în garanție a plecat tractat cu o autospecială de mare putere.

Călătorii au coborât în stația Carol Davila, în zona Eroilor, iar tehnicienii s-au chinuit degeaba să-l repare timp de patru ore, potrivit libertatea.ro. Călătorii au sesizat probleme cu autobuzele noi chiar din prima zi când au fost date în folosință.

Autobuz Otokar al Primăriei București, inundat cu apă clocotită. STB: Verificări la toate autobuzele

Probleme pentru noile mijloace de transport ale primăriei București au apărut din decembrie. Instalația de încălzire a unui autobuz s-a defectat, iar apa clocotită a tâșnit printre călători.

Defecțiunea a apărut la unul din autobuzele Otokar, proaspăt achiziționate de Primăria Capitalei. Un furtun al instaţiei de încălzire al unui autobuz Otokar, care mergea spre Otopeni, s-a spart vineri dimineaţă şi a inundat cabina cu apă clocotită, călătorii fiind evacuaţi, au confirmat, pentru Mediafax, reprezentanţi ai Societăţii de Transport Bucureşti (STB).

Mai multe articole despre:
Otokar autobuze otokar