MENIU

Un adolescent a SUPRAVIEȚUIT în mod miraculos, după ce a fost împins în fața metroului! Scene ȘOCANTE la metroul din Moscova - VIDEO

Scene șocante la metroul din Moscova/ Captură video Twitter

Scene șocante petrecute joi, la metroul din Moscova! Un adolescent de 15 ani a reușit să supraviețiască în mod miraculos după ce a fost împins în fața unei garnituri. Se pare că persoana care a recurs la teribilul gest fusese externat dintr-un spital de psihiatrie cu doar câteva ore înainte.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum un bărbat se ridică de pe bancă, se apropie de adolescentul în vârstă de 15 ani care stătea la marginea peronului și îl impinge în fața metroului. Întreaga scenă se petrece sub privirile îngrozite ale oamenilor din jur, relatează Ziare.com.

În mod miraculos, băiatul a reușit să scăpat cu viață. Din informațiile existente, acesta a suferit câteva răni ușoare la coapsă și braț. Potrivit canalului de Telegram Mash, adolescentul a fost totuși internat în spital.

Conform polițiștilor, agresorul este un bărbat de 61 de ani, de profesie pictor-tencuitor, specialist în prelucrarea mobilierului venețian. Acesta ar fi intrat în depresie în anul 2021, când a rămas fără comenzi.

În urmă cu o lună, bărbatul a încercat să-și sugrume soția. Drept urmare, el a fost dus la spitalul de psihiatrie Alexeev și internat cu forța. Acesta ieșit însă din unitatea medicală chiar joi, cu câteva ore înainte de incidentul șocant.

„S-a stabilit preliminar că suspectul a solicitat de mai multe ori ajutor psihiatric la spital”, se arată într-un raport al poliției.

Tot de la poliție aflăm că atacatorul a fost reținut, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Mai multe articole despre:
adolescent impins metrou moscova