MENIU

Umilit! Anunțul pe care Radu Banciu a fost forțat să îl facă în direct la TV

Radu Banciu

Radu Banciu și-a prezentat scuzele pentru modul în care a vorbit despre Andreea Berecleanu în urmă cu trei ani. Scuzele sunt parte a deciziei instanței, după ce Banciu și B1 au pierdut procesul cu prezentatoarea Observatorului de pe Antena 1, scrie Paginademedia.ro.

“Suntem datori cu aceste scuze pentru Andreea Berecleanu pe care, după cum știți, la un moment dat am tocat-o mărunt într-o situație penibilă. Fata n-avea nicio vină, evident. Dincolo de invidie, sigur că a fost și un pic de prostie, și astăzi încercăm să reparăm acest lucru, pentru că, iată, am foști puși la colț, pe bună dreptate, și de instanță.”, a spus Radu Banciu.

Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe Banciu și postul B1 TV în 2012, după ce Banciu a afirmat în cadrul emisiunii sale că „Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcție. Și-a găsit bărbați bine situați care să o propulseze“. El a mai vorbit și despre o presupusă relație cu Dan Diaconescu (OTV). -

Judecătoria Sectorului 1 a decis în favoarea Andreei Berecleanu în decembrie 2013. La momentul respectiv, Judecătoria a decis ca pârâții – Radu Banciu și B1 TV – să plătească în solidar 30.000 de lei, pe lângă prezentarea scuzelor publice.

Mai multe articole despre:
scuze Radu Banciu Andreea Berecleanu