MENIU

Umilință maximă în secția de poliție: "M-au dezbrăcat la pielea goala și m-au lovit"

<p>Umilinta maxima in sectia de politie: "M-au dezbracat la pielea goala si m-au lovit"</p>

Dupa mai multi ani in care sustine ca ar fi fost agresat in randuri repetate de catre politisti, un tanar din Iasi a hotarat sa faca publice momentele de umilinta la care a fost supus. Acesta povesteste ca politistii ar incerca sa-i bage pe gat mai multe dosare in care el nu este vinovat, iar din acest motiv s-a ajuns in aceste situatii extreme. Totul a inceput in urma cu aproape 4 ani.

"Incepand cu anul 2010 am avut un dosar fabricat de cei de la Sectia 4 Politie, in care as fi fost invinuit de conducere fara permis. Din aceasta cauza am fost si 24 de ore in arest nevinovat, nu am fost prezentat nici macar unui procuror sau sa am dreptul la o declaratie. Am castigat pana la urma procesul si martorii care au fost adusi in dosar au fost acuzati de marturie mincinoasa", povesteste Gelu Ionut Vechiu (Trinca dupa casatorie), iesean ce locuieste in Tatarasi. Apoi a urmat o perioada in care tanarul a fost plecat la munca in strainatate, insa abuzurile nu au incetat, ci au continuat cu familia ieseanului, scrie Bzi.ro.

"Am fost plecat din tara 2 ani de zile, timp in care toata familia mi-a fost terorizata de cei de la sectia de politie, atat cu telefoane, cat si cu prezenta, pe pretextul ca vor sa vada ce fac. Pe data de 7 ianuarie 2015 am fost chemat la sectia de politie. Mi s-a facut control corporal dezbracat la pielea goala! Apoi mi s-a luat telefonul mobil care a fost inchis, dupa care mi s-a prezentat un dosar in care as fi inculpat pentru furtul unei antene auto. Problema cea mai mare este ca ei nu au probe impotriva mea si nici nu sunt siguri ca eu as fi fost acea persoana", mai spune tanarul din Iasi.

Mai multe articole despre:
poliţie Iaşi umilinta