MENIU

Uluitor: sute de femei au rămas însărcinate în timp ce urmau un tratament de slăbit! Ce este "fenomenul Ozempic"

Uluitor: sute de femei au rămas însărcinate în timp ce urmau un tratament de slăbit! Ce este "fenomenul Ozempic"

Sute de femei au rămas însărcinate în timp ce urmau un tratament de slăbit cu un medicament destinat persoanelor care suferă de diabet. Asta deși luau anticoncepționale. 

Medicii spun că fenomenul "bebelușilor Ozempic" a apărut pentru că scăderea în greutate corectează dezechilibrele hormonale și crește fertilitatea. În plus, experții spun că medicamentele pentru slăbit ar putea chiar să reducă eficacitatea pilulelor contraceptive.

Utilizarea Ozempic si a altor produse "minune" pentru slăbit a scăpat de sub control, efectele sunt GRAVE. Alertă mondială

Medicamentul a devenit popular în curele de slăbire, deși este recomandat doar pentru cei cu diabet zaharat tip 2. Specialiștii au avertizat oamenii să nu mai recurgă la astfel de metode pentru a slăbi, asta după ce mai multe persoane din Austria au ajuns de urgență la spital chiar din această cauză. 

Operațiunea "Blocada", în online. Peste 250 de site-uri care vindeau medicamente pentru slăbit și diabet contrafăcute au fost închise: care erau principalele piețe de desfacere