MENIU

Uluitor: românul care a dat rușilor imagini cu obiective militare NATO organiza spectacole cu coloana sonoră James Bond la TNB

Alexandru Piscan/ Foto: Facebook

Când nu se ocupa de spionarea obiectivelor militare din Delta Dunării pentru a oferi informații rușilor, spionul Alexandru Piscan organiza spectacole cu coloana sonoră James Bond la Teatrul Național din București (TNB). La ultimul spectacol pus în scenă biletele au costat între 60 și 110 lei. 

Pe scena spectacolului a fost prezent și celebrul tenor Cezar Ouatu. Pe lângă spectacol, a fost pusă la dispoziția celor prezenți și o expoziție de mașini și ceasuri de lux de la branduri internaționale de top, dar și un cocktail bar.

În anul 2022, Piscan culegea informații despre activele militare și convoaiele NATO care tranzitau România în drum spre Ucraina, arată oficialii care l-au monitorizat încă de atunci.

Român arestat pentru trădare. A fotografiat obiective strategice și convoaie militare pentru RUSIA

Bărbatul de 35 de ani a fost arestat de DIICOT, după investigația care a scos la lumină legătura cu diplomatul rus care a fost expulzat în aceeași zi din România.

Potrivit unui comunicat dat de reprezentanții filarmonii prezente la eveniment, Alexandru Piscan n-a mai plătit orchestra, deși a vândut spectacolul cu sigla instituției pe afișe.