MENIU

ULUITOR. Consilier local îngrijorat după ce a primit indemnizaţia majorată: "Mă simt contrariat"

Bani pentru toti

Consilierul local Octavian-Iosif Pârtac din comuna Tămășeni, Iaşi se arată îngrijorat după ce i-ar fi fost mărită indemnizaţia.   

Consilierul local Octavian-Iosif Pârtac spune într-un mesaj postat pe Facebook că din iunie 2016 şi până şi până în luna iulie 2017 a încasat ca indemnizație de consilier local de la Primăria Tămăşeni suma de 2154 lei.

"Pentru şedința din iulie 2017, ca urmare a majorării salariilor din administrația publică locală la nivelul întregii țări, am încasat 407 lei. Adică aproape 20% din cât am luat într-un an întreg. Mă simt contariat! Într-o țară în care toată lumea se plânge de lipsa banilor (mai ales în administrația publică...)
Şi nu sunt ipocrit! Cui îi strică un ban în plus? Dar nu pot să nu mă gândesc că nu doar eu am încasat indemnizația mărită. Sunt atâția şi atâția consilieri locali în toată țara. Cine susține în final aceste creşteri de salarii şi indemnizații? Miza acestor creşteri salariale pare a fi dorința partidului aflat la guvernare de a atrage de partea sa cât mai mulți din funcționarii publici din primării. PS: De la 1 ianuarie 2018 se anunță o mărire cu 25% a salariilor angajaților din sistemul bugetar", a scris consilierul pe contul său de Facebook.