MENIU

Ultrașii de la CSA Steaua amenință cu moartea oficialii MapN

Sursa foto: Facebook

Ultrașii de la CSA Steaua au iscat un protest controversat cu amenințări cu moartea la sediul Ministerului Apărării. Asta pentru că, acuză suporterii, Clubul Armatei nu a reușit nici până acum să obțină dreptul de a promova la finele campionatului următor de Liga a II-a. Forțele de ordine au fost mobilizate la eveniment. 

Suporterii au organizat un protest de amploare în fața sediului Ministerului Apărării Naționale. Suporterii de la CSA Steaua i-au amenințat pe cei aflați la conducerea clubului că vor pleca din Ghencea dacă nu vor obține dreptul de promovare.

La fața locului au fost mobilizate forțe ale Jandarmeriei și Poliției pentru ca lucrurile să fie ținute sub control.

”Dacă odată cu echipa promovați și voi, dosarul era gata în secunda doi”, scria pe un banner al fanilor celor de la CSA Steaua.

”Nu vă bateți joc de Steaua, altfel de noi nu veți scăpa”, au scandat la unison aceștia.

”Faceți un bine Stelei, păstrați un strop de onoare, plecați și voi după sportivi în Ștefan cel Mare”, era un mesaj afișat de susținătorii ”militarilor” aluzie la ”mutarea” lui David Popovici de la Steaua la Dinamo.

Aceasta este adresa cimitirului Ghencea Militar, iar de amenințările cu moartea sunt vizați oficialii MapN, responsabili de situația clubului. 

Mai multe articole despre:
protest mapn csa steaua protest csa steaua