MENIU

Ultimul mesaj trimis acasă de românca ucisă de rechin, în Egipt

Apar noi informații în cazul turistei din Suceava care a fost ucisă de un rechin în Egipt. Cu ochii în lacrimi, părinții femeii povestesc momentele de groază prin care au trecut atunci când au fost anunțați că fiica lor a fost găsită moartă. Ultimul mesaj primit de la ea a fost pe data de 28 iunie, spune mama turistei, iar de atunci nu au mai putut lua legătura cu fiica lor. Între timp, părinții fac tot posibilul ca trupul Roxanei să fie adus acasă cât mai repede. 

Roxana Donisan, românca ucisă în Egipt de un rechin, plecase în vacanța în care și-a găsit sfârșitul în ultimul moment. 

Părinții femeii povestesc că fusese sunată de agenția de turism și anunțată că mai există un singur loc. Pasionată de înot și scufundări, Roxana nu a stat pe gânduri.

"Și acum i-a spus lui taică-su că a filmat cei mai frumoși peștișori. Să-i trimit un mesaj... și nu-mi răspunde... Nici noi nu am mai vorbit. S-a dus la ultimul înot și uite, a dus-o la moarte", povestește mama sa. 

Ultimul mesaj trimis de Roxana acasă ar fi fost pe 28 iunie, spune mama acesteia.

"Mesajul a fost trimis prin vecină: "Bună ziua, m-a rugat Roxana să vă transmit că se simte bine și că este foarte frumos acolo." Pe data de 28 iunie", a mai spus mama. 

Tatăl Roxanei povestește cu lacrimi în ochi că a sunat imediat la poliție după ce imaginile cu turista din Austria ucisă de rechin au apărut în spațiul public. Se temea că fiica lui ar fi putut păți ceva, iar vestea tragică a venit la scurt timp. Acum, părinții femeii fac tot posibilul ca trupul acesteia să fie adus cât mai repede acasă pentru a o putea înmormânta.

"Mi-a promis că într-o săptămână. Dar din ce am auzit... durează și luni de zile, mai ales că Egipul nu face parte din Uniunea Europeană", spune tatăl Roxanei. 

Roxana Donisan, în vârstă de 44 de ani, lucra la Direcția de Finanțe din Suceava.