MENIU

Ultimele ore de viață ale adolescentei olimpice drogate și violate. Filmul tragediei din Neamț - Detalii cutremurătoare

Tragedie Neamț/ Captură video

Ies la suprafață noi detalii cutremurătoare din ancheta adolescentei olimpice care a murit drogată și violată în casa unui tânăr din Neamț. Ultimele ore din viața fetei sunt acum prezentate în motivarea celor trei arestări, iar totul s-ar învârti în jurul unei decizii neinspirate, care s-a transformat într-o tragedie. Victima urma să participe la o conferință națională a elevilor, care a fost organizată la un liceu din Piatra Neamț. 

Tânăra a ajuns la Piatra Neamț pe 30 iulie și a mers direct la internatul Colegiului de Informatică. Nemulțumită de condiții, fata de 16 ani l-a contactat pe tânărul de 19 ani, cu care se cunoștea de pe internet.

Tânărul a luat-o de la gară și, după o plimbare prin oraș, acesta i-a propus să doarmă la el. În acel timp, însă, încerca să facă și rost de droguri. Odată ajunși acasă, eleva a primit doza, iar după ar fi întreținut relații sexuale. Fetei i s-a făcut rău și a suferit și o hemoragie în zona intimă.

Mărturie sfâșietoare a tatălui adolescentei care a murit în urma unei hemoragii după ce ar fi fost drogată: "Singurul copil...era premiantă"

Speriat, tânărul și-a anunțat mama, care a sunat la 112.

Ancheta ar fi fost întârziată de autorități și tratată superficial, acuză avocatul familiei. 

"La fata locului au sosit lucratori de politie de la postul din localitatea respectiva care nu au considerat moarte suspecta si intr-adevar au luat o serie de masuri asa cum ati aratat: sigilarea locului, cercetarea, ridicarea dispozitivelor electronice, camere de filmat, telefoane, laptopuri", a declarat  avocatul Andrei Lazăr.

În încăperea în care au fost consumate stupefiantele, poliţiştii şi procurorii au descoperit şapte țiple de aluminiu cu pulbere şi şase folii cu posibile urme de drog, care au fost aruncate într-un coş.

Părinții știau că Shara a plecat de acasă pentru un concurs și nu au bănuit pentru nicio secundă că nu își vor mai vedea vreodată copilul. 

Tânărul în vârstă de 19 ani și cei doi dealari de la care a luat drogurile au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. 

Citește și Ultimele mesaje trimise de Shara, eleva olimpică moartă în Neamț după ce a fost drogată