MENIU

Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață. Cum l-au surprins paparazii

Cum l-au surprins paparazii pe Razvan Ciobanu
Razvan Ciobanu
Razvan Ciobanu, zambitor cu cateva zile inainte de tragedie

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața la doar 43 de ani, într-un cumplit accident de mașină, petrecut în a doua zi de Paște în localitatea Săcele din județul Constanța.

Celebrul designer Răzvan Ciobanu a fost surprins de paparazii Spynews.ro în timp ce a avut parte de o revedere neașteptată cu fostul lui iubit.

Cei doi au îngropat securea războiului și iată că nimeni nu prevestea că aceasta va fi ultima întâlnire dintre Răzvan Ciobanu și fostul iubit.

Înainte de întâlnire, Răzvan Ciobanu apare zâmbitor pe stradă în prezența unei doamne cu părul blond. Cei doi vorbesc relaxat, fără să știe că sunt filmați.

Ultimele imagini cu designerul în viață au fost făcute cu doar câteva zile înainte de a-și pierde viața în accidentul rutier (vezi aici).

Răzvan Ciobanu a murit. Detalii şocante ies la iveală despre ultimele clipe din viaţa lui Răzvan Ciobanu. Maşina în care se afla acesta a ieşit de pe carosabil şi a mai parcurs încă aproape un kilometru pe câmp, înainte să se oprească în nişte copaci.

Răzvan Ciobanu a murit. Potrivit Inspectoratului județean de poliție, mașina în care se afla Răzvan Ciobanu a mers 700 de metri pe câmp, a traversat o alee asfaltată și apoi s-a oprit într-un copac, după alți 150 de metri.

Răzvan Ciobanu a murit. „Cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa, Andreea Munteanu, citată de Mediafax.

Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea pe DJ 226, între localităţile Năvodari şi Săcele, a părăsit carosabilul şi a intrat în copaci. Mașina nu îi aparține creatorului de modă, ci unei prietene.

Cătălin Botezatu, informație bombă după tragedia lui Răzvan Ciobanu

Mai multe articole despre:
Răzvan Ciobanu