MENIU

Ultima zi de mari reduceri la eMAG. TOP oferte

Prima zi din iunie nueste dedicată numai copiilor, ci și tinerilor. Astfel, dacă sunteți în căutarea unui cadou potrivit pentru adolescenți, vă propunem câteva soluții.

Întreaga ofertă poate fi consultată AICI. Toate produsele prezentate în acest articol prezintă reduceri consistente de preț și pot fi comandate online.

Ofertele săptămânii la cadouri pentru adolescenți. Tablete și telefoane

O tabletă poate fi cadoul ideal pentru un tânăr. Modelul Allview Ax5 Nano Quad, cu un procesor de 1,3 GHz și ecran de 7 inci, costă doar 299 de lei, însă este un gadget competent în ciuda prețului extrem de mic. Îl puteți cumpăra de AICI.

Pentru bugetele mai mari, Apple iPad Mini poate fi soluția perfectă. Costă 1.699 de lei, iar calitatea produsului este extraordinară. Beneficiază de ecran Retina Glass, care oferă o claritate excelentă imaginilor, dar și de tehnologia 4G, cât și de 16GB de memorie. Găsiți această tabletă AICI.

Rămânem aproape de Apple, în special pentru că este un brand foarte apreciat de adolescenți. Telefonul iPhone 6, cea mai recentă versiune a celebrei serii a companiei americane. Costă 3.149 de lei, însă este redus cu 13 procente. Dacă vreți să aflați mai multe despre acest smartphone intrați AICI.

Samsung Galaxy S5, marele rival al telefoanelor Apple pe piața mondială, are un design curat și relaxat. Pe lângă faptul că este mult mai ieftin decât iPhone 6, având un preț de 1.999 de lei, Galaxy S5 Duos este un excelent telefon Android, fiind rezistent la ploaie, nisip și praf. Îl puteți cumpăra de AICI.

Pentru a consulta întreaga ofertă apăsați AICI.

Ofertele săptămânii la cadouri pentru adolescenți. Smartwatch

Ceasurile inteligente sunt tot mai populare printre tineri. Cu toate că prețurile nu sunt chiar cele mai accesibile, există și modele economice.

MyKronoz ZeBracelet2 este unul dintre ele. Cu un design deosebit și cu numeroase funcții utile, acest gadget este o idee excelentă de cadou pentru un adolescent. Mai mult, costă doar 299 de lei și poate fi cumpărat de AICI.

Samsung a intrat și ea pe piață cu un smartwatch foarte intersant: Galaxy Gear. Modelul Galaxy Gear 2 are un look elegant și ușor de personalizat. Cum adolescenții își schimbă des opiniile, proprietățile cameleonice ale acestui ceas inteligent pot fi foarte atractive. Costă 1.099 de lei și îl puteți achiziona AICI.

Găsiți cele mai mari reduceri la ceasuri inteligente AICI.

Mai multe articole despre:
null