MENIU

Ultima zi de mari promoții pe eMAG. Reduceri și șansa la un BMW

eMAG sărbătorește 10 milioane de comenzi plasate pe site, în istoria de 14 ani a magazinului online. Campania de mari reduceri dedicată acestui record se încheie luni, 25 mai.

Întrega ofertă poate fi consultată AICI

În ofertă sunt incluse produse din categoriile IT și Mobile, TV, Electronice și Foto, Electrocasnice și Supermarket, Îngrijire personală și Parfumuri, Fashion, Copii și Jucării, Cărți, Media și Sport, Auto, Bricolaj, Casa și Petshop.

Unele dintre cele mai mari reduceri sunt cele din categoria Fashion, unde tăierile de prețuri ating 50%.

Reduceri mari și la electrocasnice mari. Frigiderele, mașinile de spălat rufe și vase și incorporabilele beneficiază de foarte mari tăieri de prețuri. Oferta pentru acestea este aici.

Top oferte: 

Aveți în continuare selectate cele mai mari reduceri pe care le găsiți în cadrul campaniei, din toate categoriile.

Mari reduceri la eMAG - '10 milioane de comenzi' - Tableta Allview Speed Quad

Tableta de la Allview din cadrul campaniei '10 milioane de comenzi' de la eMAG este una dintre cele mai vândute și mai accesibile, având o reducere de 32%. Tableta e dotată cu un procesor Quad Core de 1.2 Ghz și un display de 7 inch, LCD. În plus, are o memorie de 512 RAM și memorie internă de 8GB. Tableta se poate conecta la internet prin Wi-Fi.

Prețul tabletei îl puteți găsi AICI.

Mai multe tablete de la eMAG din cadrul campaniei '10 milioane de comenzi' găsiți AICI.

Mari reduceri la eMAG - '10 milioane de comenzi' - Apple iPhone 5S

Dacă vreți să profitați de reducerile de la eMAG din cadrul campaniei '10 milioane de comenzi' și să cumpărați un iPhone la preț redus, oferta la iPhone 5S este ideală. Telefonul beneficiază de o reducere de 11% din preț, este dotat cu Wi-di, GPS, Bluetooth 4.0 și are o rezoluție de 8 Mp la camera principală foto, dar are și una secundară de 1.2 Mp.

Puteți vedea prețul acestui telefon AICI.

Mai multe telefoane la reducere de la eMAG, în cadrul campaniei '10 milioane de comenzi' găsiți AICI.

Mari reduceri la eMAG - '10 milioane de comenzi' - Laptop Lenovo IdeaPad G50-45

Laptopul IdeaPad de la Leonovo este la reducere cu 18% din preț în cadrul promoției '10 milioane de comenzi' de la eMAG. Laptopul are un preț foarte accesibil și o configurație excelentă: un procesor AMD E1-6010 Dual Core cu o frecvență de 1,35Ghz și un display de 15,6 inch, 2 Gb memorie, 250 Gb memorie internă.

Puteți vedea prețul laptopului AICI.

Mai multe laptopuri la reducere de la eMAG, în cadrul campaniei '10 milioane de comenzi' găsiți AICI.

Mari reduceri la eMAG - '10 milioane de comenzi' - Televizor LED Toshiba

Televizorul cu display LED de la Toshiba are o diagonală de 81cm și redă imaginile la o calitate înaltă cu rezoluția HD. Laptopul are un discount de 260 de lei în cadrul campaniei '10 milioane de comenzi' de la eMAG. Aspectul imaginilor este de 16:9, iar timpul de răspuns este aproape insesizabil, și anume de 20 ms.

Ecranul oferă următoarele caracteristici superioare ale imaginii: AMR 100, Picture Freeze, MPEG Noise Reduction, Auto Clean și CEVO Engine.

Prețul televizorului îl găsiți AICI.

Mai multe televizoare la reducere de la eMAG în cadrul campaniei '10 milioane de comenzi' găsiți AICI.

Mari reduceri la eMAG - '10 milioane de comenzi' - Combina frigorifică Arctic

Combina frigorifică de la Arctic are o capacitate de 262l și face parte din clasa energetică A+, fiind economicoasă. Combina are 2 uși și are o înălțime de 170,5 cm. Combina frigorifică are o reducere de 28% din preț în cadrul campaniei '10 milioane de comenzi' de la eMAG. În plus, este prevăzută cu sistem antibacterian.

Prețul combinei frigorifice îl găsiți AICI.

Alte frigidere, mașini de spălat sau aparate de bucătărie la reducere în cadrul campaniei '10 milioane de comenzi de la eMAG' găsiți AICI.

Mari reduceri la eMAG - '10 milioane de comenzi' - Perie rotativă Rowenta

Peria rotativă de la Rowenta este cu dublă ionizare, are culoarea mov și o putere de 1000W. În plus, peria este la o reducere de 30%. Usucă și stilizează părul în același timp, iar rezultatul este unul profesionist, ca la coafor.

Prețul periei rotative îl găsiți AICI.

Alte produse de îngrijire personală și parfumuri de la eMAG, la reducere în cadrul campaniei '10 milioane de comenzi' găsiți AICI.

Mari reduceri la eMAG - '10 milioane de comenzi' - Teniși maro pentru bărbați Sportif

Tenișii de la LE COQ SPORTIF sunt de culoare mari, din piele sintetică cu detalii decorative cafenii sunt la reducere cu 24% din preț. Tenișii au un calapod simplu și comod, iar logo-ul brandului este pe lateral evidențiat pe o panglică roșu închis.

Prețul tenișilor îl găsiți AICI.

Mai multe tricouri, teniși, ceasuri, genți și accesorii găsiți AICI.

Mari reduceri la eMAG - '10 milioane de comenzi' - scaun auto Chicco Quasar

Scaunul auto este obligatoriu pentru copii, așa că vă puteți procura unul la un preț rezonabil de la eMAG, în cadrul campaniei '10 milioane de comenzi'. Scaunul de la Chicco Quasar este de culoare roșie și este destinat celor mici cu greutate de până în 36kg. Cureaua reglabilă a înălțătorului asigură montarea corectă a centurii mașinii peste umărul copilului.

Prețul scaunului auto îl găsiți AICI.

Mai multe produse pentru copii găsiți AICI.

Mari reduceri la eMAG - '10 milioane de comenzi' - pantofi sport NIKE Blazer Mid Suede VNTG pentru femei

Pantofii de sport NIKE Blazer Mid Suede VNTG pentru femei, Cargo Khaki  au o reducere de 69% doar în această perioadă la eMAG în cadrul campaniei '10 milioane de comenzi'. Pantofii sunt proiectați pentru a putea fi purtați în fiecare zi, datorită desigului sport-casual. Au o talpă lată de cauciuc care este foarte durabilă și ideală pentru tracțiune.

Puteți vedea modelul și prețul AICI.

Mai multe tipuri de pantofi la reducere puteți găsi AICI.

Mari reduceri la eMAG - '10 milioane de comenzi' - Sistem de navigație Serioux UrbanPilot

Sistemul de navigație Serioux UrbanPilot are un display de 4.3 inch și impresionează prin design atractiv și deține o carcasă cu margini rotunde. Poate rula filme și muzică, fiind susținut de o configurație puternică formată dintr-un procesor Mstar 2531 la 800Mhz, o memorie RAM de 128Mb și o capacitate de stocare de 4GB.

Prețul sistemului de navigație îl găsiți AICI.

Alte accesorii pentru mașină găsiți AICI.

Mai multe articole despre:
null