MENIU

Udrea: Sunt singurul candidat care spune că nu va coabita cu Victor Ponta

Udrea: Sunt singurul candidat care spune că nu va coabita cu Victor Ponta

"Sunt singurul candidat care spune că nu va coabita cu Victor Ponta", a declarat Elena Udrea, candidata PMP la prezidenţiale, la JOCURI DE PUTERE.

"Cred că sunt singurul candidat care spune că nu va coabita cu Victor Ponta. Şi domnul Iohannis a spus că va guverna cu Victor Ponta, şi doamna Macovei a spus că nu are o problemă să coabiteze cu Victor Ponta premier şi cu PSD, domnul Meleşcanu de asemeni este pozitiv la adresa domnului Ponta, nu mai spun domnul Tăriceanu care este candidatul domnului Ponta în această competiţie. Eu sunt singurul candidat care spune "Nu voi lucra cu Victor Ponta". Şi nu pentru că eu am ceva cu Victor Ponta, ci pentru că eu cred că România nu îşi mai poate permite să piardă încă doi ani cu un guvern incompetent, fără viziune, format din oameni care habar nu au cu ce se ocupă domeniile pe care le păstoresc. Deja Guvernul acesta a speriat lumea cu taxele şi impozitele noi pe care le-a adus. Cu guvernul PSD, cu Guvernul Ponta, România pierde doi ani importanţi din dezvoltarea ei", a spus Udrea.

Elena Udrea a mai spus că va dizolva Parlamentul dacă va ajunge preşedinte.

"Propunerea pe care o fac românilor şi promisiunea pe care o fac este că voi schimba acest guvern. Nu numai că voi schimba guvernul Ponta, voi dizolva parlamentul ca urmare a unui referendum, respectând Constituţia. Voi dizolva parlamentul pentru că eu cred că moemntul noiembrie 2014 este nu doar cel în care aducem un nou preşedinte pentru că Băsescu a avut deja două mandate, ci este un moment istoric pentru România, un moment de cotitură", a declarat Udrea.

"Acum candidez pentru preşedinţia României. Cred că aş fi un prim-ministru foarte bun, dar eu candidez la preşedinţie şi cred că viitorul preşedinte al României nu poate fi unul care se ocupă doar de politica externă, doar care să se plimbe prin lume ca să reprezinte frumos România, să stea la Cotroceni şi să spună că nu e atribuţia lui ce se întâmplă în politica internă şi la guvernare. Am văzut candidaţi care spun că îşi va vedea de treaba lui la Cotroceni şi nu voi fi tipul de preşedinte implicat. Greşit! România are nevoie de un preşedinte implicat", a mai spus Udrea.

UDREA: PONTA AJUNGE PREŞEDINTE dacă se luptă cu Iohannis în turul II. O TRAGEDIE pentru România

Mai multe articole despre:
candidat Cotroceni Elena Udrea Klaus Iohannis