MENIU

Udrea s-a lansat în cursa pentru Cotroceni: "Ponta, premierul ZERO. E agentul 000"

Udrea s-a lansat în cursa pentru Cotroceni cu un MITING ÎMPOTRIVA PROASTEI GUVERNĂRI

Elena Udrea s-a lansat în cursa pentru Cotroceni cu un marş anti-guvernamental în zona Sălii Palatului din Capitală.

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, le-a spus, duminică, participanţilor la marşul şi mitingul din Piaţa Victoriei cu prilejul lansării candidaturii sale, că Victor Ponta este "premierul zero", ea adăugând: "Haideţi să vă spun: îl descopăr eu, Victor Ponta este agentul 000".

"Suntem aici în stradă pentru că în două luni românii trebuie să voteze Victor Ponta ACASA. Este guvernarea zero Guvernarea Ponta. Guvernul Ponta a promis că va aduce investiţii. Şi ce a făcut? A pierdut şi investiţiile străine. Victor Ponta a pierdut bani europeni", a spus Udrea, în cadrul discursului de la miting.

ELENA UDREA: Ponta este premierul zero. Îl descopăr eu, e agentul 000

"Un guvern incompetent, de prieteni ai lui Victor Ponta omoară agrivcultura românească", a mai spus Udrea.

"Ponta e un om care are cultul personalităţii. Şi-a serbat ziua cu 100.000 de oameni care au fost plătiţi. Înainte de 89, mergeam să îl aplaudăm pe Ceauşescu. Ponta este urmaşul lui iliescu şi Năstase. Este un om politic slab căruia îi comandă baronii locali. Cu Victor Ponta preşedinte înseamnă drumul înapoi pentru România", a mai declarat Udrea.

"Victor Ponta este premierul ZERO", a susţinut Udrea în discursul său.

Președinta Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a anunțat, joi, că a decis să renunțe la lansarea pregătită pentru duminică, la Sala Palatului, și a precizat că, în respectiva zi, PMP va organiza "un marș împotriva proastei guvernări, pentru locuri de muncă".

Udrea anunțase, la mijlocul acestei luni, că își va lansa candidatura la alegerile prezidențiale pe 28 septembrie, la Sala Palatului.

UDREA ŞI BĂSESCU, LA BERE în Herăstrău - VIDEO

"M-am decis să nu mai fac o lansare.(...) Cu banii pe care i-am fi cheltuit la lansarea de la Sala Palatului, am cumpărat ghiozdane și abecedare pe care o să le dăm în toată țara, iar duminică vom face un marș împotriva proastei guvernări, pentru locuri de muncă.Vom pleca în marș de la Sala Palatului spre Guvern și, la Guvern, vom avea declarații împotriva guvernării Ponta. Încercăm să ieșim din tiparul acesta pe care îl vedem la Victor Ponta, fiind unul care seamănă perfect cu ce se întâmpla pe vremea lui Ceaușescu. Și alte partide văd că se întrec între ele cine să se mobilizeze și să cheltuie mai mulți bani cu lansările, să aducă mai mulți oameni care, de multe ori, vin acolo din obligație", a arătat Elena Udrea, joi, la Adevărul Live.

Președinta PMP a menționat că a renunțat la lansarea sa de candidat, pe care o pregătise să se desfășoare la Sala Palatului, după ce a văzut "lansarea grandioasă a lui Victor Ponta pe Arena Națională, unde s-au cheltuit 2 milioane de euro pentru satisfacerea ego-ului domnului Ponta".